zaakvoersterEvelien

Evelien is zaakvoerster van schoonheidssalon Sentido. In 2005 behaalde Evelien haar diploma schoonheidsspecialiste en zette onmiddellijk de stap om haar eigen salon te openen. De eerste drie jaar werkte Evelien vanuit het ouderlijk huis, waar ze een praktijkruimte ter beschikking had. Al snel bleek door de toevloed aan enthousiaste klanten dat ze op zoek moest naar een ruimere werkplek! Sentido beauty & Wellness in Ninove is daar het resultaat van.

Evelien is een gedreven vakvrouw en pakt elke kans beet om haar bedrijf te blijven verbeteren. Haar vakkennis is uitmuntend.

Evelien volgt jaarlijks opleidingen, bijscholingen, seminaries,... bezoekt beurzen in binnen -en buitenland, neemt deel aan wedstrijden,...

Haar specialitaties zijn oa:

- permanente make-up en opvolging ervan.
- gelnagels... kampioenschappen...
- huidverbetering
- wellnessbehandelingen en arrangementen
- ...

Sentido team Evelien

SchoonheidsspecialisteSofie

Sofie werkt met ontzettend veel liefde en passie voor het vak.
Haar motivatie en uitgebreide productkennis in combinatie met 20 jaar ervaring maakt van Sofie een uitmuntende schoonheidsspecialiste bij Sentido.
Haar specialiteiten zijn gelaatsverzorgingen, relaxatiebehandelingen en massages, aangezien ze een stevige hand heeft en deze haar zelf ook ontspannen.
Met haar rugzak vol ervaring zijn er in de schoonheidssector geen geheimen meer voor haar.

Haar specialitaties zijn oa:

-huidverbetering
- gelaatsverzorging
- ontharingen met wax en suiker
- productkennis
- ...

Sentido team Isabel

SchoonheidsspecialisteJana

Jana is de jongste telg van het Sentido team en is sinds haar zestiende reeds geboeid bezig met schoonheidsverzorging.
Sinds haar stage bij ons heeft ze de smaak volledig te pakken! Ondertussen studeerde Jana af en maakt ze als gediplomeerd schoonheidsspecialiste deel uit van ons team.
Leuk beautyweetje over Jana is dat ze beschikt over haar eigen blog-pagina "Beautytwist" waar ze schrijft over allerlei beautyproducten die ze dagelijks uittest!

Haar specialitaties zijn oa:

- make-up en advies
- kleur -en stijladvies
- kindergrime
- gelaatsverzorgingen
- relaxatiebehandelingen en massages
- ...

Sentido team Evelien